[:en]11 december cadeautjes voor peuters[:]

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

[:en]De ‘secret stash’ wordt hier langzaam aan gevuld met leuke cadeautjes voor het hele gezin. Maar de meeste aandacht gaat uit naar cadeautjes voor onze kleine man van alweer bijna 3 jaar. 

Ik zet de 11 leukste december cadeautjes voor je op een rij.

 

  1. Knikkerbaan

Logan heeft het er al weken over dat hij heel graag een knikkerbaan wilt van Sinterklaas. Je hebt hele mooie houten banen maar die zijn best prijzig. Ik vond deze leuke kunststof knikkerbaan van Quercetti voor E 19,95.

 

knikkerbaan peuter cadeautjes

 

 

2.  The Good Dinosaur

Kennen jullie de film The Good Dinosaur? Het gaat over een wereld waarin de aarde niet door een meteoor werd geraakt. Hierdoor overleefden de dino’s en onstond er een wereld waarin ze samen leefden met de mensen. Hele mooie film!

Ik vind het altijd leuk wanneer Logan fan is van een film of serie om daar dan een bijpassend speeltje bij te vinden. Zoals deze lieve Arlo knuffel (E 16,99).

 

peuter december cadeautjes good dinosaur

 

 

3. Peppa Pig puzzel

Net als The Good Dinosaur is ook Peppa Pig een hit. Leuk om mee te spelen en educatief zijn deze Peppa Pig puzzeltjes (E 9,99).

 

peuter peppa pig puzzel december

 

 

4. Kijk- en Zoekboek

Wat ik zo leuk vind aan de peuter leeftijd is dat voorlezen een stuk interactiever wordt.  Je kunt je peuter laten zoeken naar figuurtjes en hem of haar nieuwe woordjes leren. Bij Bol.com verkopen ze een leuk pakket met een kijk- en zoekboek van Brandweerman Sam en Thomas Trein voor E 9,90.

 

peuter december cadeautjes

 

 

5. Treinset

Goed voor de hand-oog coördinatie en fantasie is deze houten treinset van Action.

Fijne prijs (E 6,99) en de verbindingen van de treinbaan sluiten aan op de houten treinsets van andere merken zoals die van Ikea.

 

treinset peuter action

 

 

6. Klei

Figuurtjes kleien of sporen maken. Je kunt zoveel met klei. Deze kleipers van Playdoh (E 7,99) was mijn favoriet toen ik klein was 🙂

 

playdoh peuter cadeautjes

 

 

 

7. Memory

Educatief en leuk is dit mooie houten memory spel (E 14,69).

 

memory peuter cadeautjes december

 

 

8. Brandweerauto

Omdat mijn man en ik de trotse ouders zijn van een peuterzoon hebben we al een aardige collectie met auto’s en andere voertuigen. Bij Lidl verkopen ze er een heleboel. Waaronder deze brandweerwagen voor E 9,99. ‘Helaas’ wel met licht en geluid.

 

brandweerauto lidl peuter cadeautje

 

 

9. Parkeergarage

Bij Kindervilla vond ik deze prachtige houten parkeergarage (E 74,95). Met maar liefst 3 verdiepingen, 2 spiraal hellingen, een benzinepomp, een auto en een lift.

 

autogarage peuter cadeau

 

 

10. Waterglijbaan

Gaat jouw kleintje ook graag in bad? Dan is deze waterglijbaan van B-Kids (E 14,99) een leuk cadeau. De zwevende waterglijbaan en ronddraaiend waterrad houden jonge handjes bezig en blij in bad.

waterglijbaan peuter cadeau

 

 

11. Telraam

Laat je peuter spelenderwijs tellen met dit telraam van Woezel en Pip (E 14,03). Het telraam heeft 10 rijen met elk 10 houten kralen waarmee je kunt schuiven.

 

telraam peuter cadeau sint

 

 

 

Wat wordt jouw cadeau topper dit jaar?

[:]

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

One comment

Leave a Reply