Over mij

over mij mamablogger

Wie is MomMandy?

 

Hoi ik ben Mandy!

 

Ik ben een 33-jarige (werkende) mama. Sinds juni ’16 ben ik getrouwd met grafisch ontwerper Sjoerd en samen hebben we een zoon: Logan (’14).

We wonen in een buitenwijk van het Brabantse Tilburg. In het dagelijks leven blog ik hier op MomMandy over mijn leven als (werkende) mama. Momenteel kijk ik uit naar mijn nieuwe opleiding en werk in de zorg die starten in september.

Naast schrijven sport ik graag. Ik doe aan yoga en BodyPump. Voor mij  is sporten essentieel om goed in mijn vel te zitten. Ook hou ik me graag bezig met mode en make-up en vind ik het heerlijk om te schilderen, te lezen en te genieten van de natuur.

 

Ik maak graag contact met je op Facebook, Twitter of op Pinterest.

 

Je kunt me altijd mailen: info@mommandy.com

 

Who is MomMandy?

MomMandy blogs about trying to find balance between parenting, work and time for herself. The first time mom to Logan (2014) and wife of graphic designer Sjoerd lives in the Netherlands. In september she’ll be going back to school to attend nursing school and begin at her new job in an elderly home.

In her posts she talks about every day life as a working mom but she also shares posts about reviews, kids activities and budgeting .

Connect with MomMandy on Facebook, Twitter or on Pinterest.