[:en]Balans bijstellen na verandering[:]

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

mamablogger balans werk prive

 

 

De afgelopen weken heb ik voor mijn gevoel niets anders gedaan dan werken en slapen. De wekker ging om 6:00u, zorgen dat Logan en ik fris, gevoed en aangekleed zijn, ik ging naar werk, ik kwam thuis, eten maken, spelen met de klein, avondritueel en dan op bank in slaap vallen. Gelukkig werd ik er niet van maar ik was blij dat ik werk had en geld verdiende. Nu is de situatie weer veranderd.

Sinds afgelopen vrijdag heb ik geen baan meer en staat alles weer open. Alhoewel ik nu weer wel aan de dingen toe kom die ik leuk vind zoals sporten en afspreken met vrienden mis ik nu weer een stuk financiële zekerheid. Lastig blijft dat zeg, die balans.

Maar goed, ik sta tegenwoordig positief in het leven en denk dan bij mezelf dat het niet zo moest zijn dat ik bij dat bedrijf bleef werken. En dat als er een deur dicht gaat er ergens anders weer een open gaat. Ik geloof in de kracht van positief denken en dat je aantrekt waar je aandacht aan besteed. Wat wel heel erg fijn is dat ik nu tijd heb om te schrijven en om met Forever bezig te zijn! Dat heb ik toch ook wel erg gemist. Mijn gevoelens van me afschrijven en mezelf uitdagen als Forever Business Owner.

Voor mij was dit dan ook een goed moment om stil te staan bij mijn gevoel en de situatie en te bedenken wat dan beter gaat werken voor mij. Voorlopig focus ik me weer lekker op bloggen en Forever en zoek ondertussen naar een baan in andere richtingen. Omdat manlief ook werkzoekende is wordt het voorlopig ook heel zuinig aan doen. Maar ik heb me daar bij neergelegd. Het is veel belangrijker dat wij beiden een baan vinden die goed bij ons past. En natuurlijk zie ik deze situatie als een persoonlijke uitdaging 😉

Om mezelf te helpen vind ik het fijn om een weekplanning te maken. Ik hoef dan niet steeds te bedenken wat ik ga doen. Dit zorgt bij mij voor rust en houvast.

 

Hoe start jij de maandag?

 

Ik wens je een fijne week!

 

Meer artikelen over balans? Klik hier.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a Reply