[:en]En dan….zit je weer thuis. Tijd voor een nieuw project![:]

[:en]werkzoekende thuis afleiding mamablogger

 

Blergh. Sinds eind januari zit ik weer thuis. En ik vind het maar niks!

Een ochtendje aan de blog werken, sollicitatiebrieven schrijven en wat in ’t huis rommelen vind ik prima. Maar daarna heb ik toch echt even behoefte aan contact. Maar de meeste mensen in mijn omgeving werken natuurlijk wel.

Gisteren ben ik begonnen met mijn ‘Home Improvement’ project. Toen Sjoerd en ik 2 jaar geleden ons huis kochten hebben we niets aan het huis (kunnen doen) gedaan. Het zag er allemaal ok uit, dus zijn we verhuisd zonder te klussen. Nu ik dus weer meer thuis zit vind ik het fijn als mijn omgeving opgeruimd, schoon en fris is. En op internet is genoeg inspiratie te vinden. Ik heb een uitgebreid Pinterest board met wooninspiratie.

Als afleiding ben ik begonnen ons huis op te knappen. Ik ben begonnen met de gang. Een muur is nu prachtig fris licht blauw/groen geschilderd. Het ziet er zo veel beter uit! En vandaag heb ik de andere kant weer mooi fris wit gemaakt. Het is fijn om de voldoening van mijn werk te zien. De gang is er zo van opgeknapt. Ik moet morgen even kijken of 1 keer witten genoeg was of dat er nog een laag overheen moet. En daarna zijn deurkozijnen en de plinten aan de beurt. Ik laat je pas een foto zien als het helemaal af is 😉

Verder heb ik wat afspraken ingepland voor de komende weken en geniet ik van het opkomende lenteweer. De ochtenden zijn nog erg fris maar ik vind het heerlijk als ik in de middag de achterdeur open kan zetten om het huis te luchten. Ik krijg ook weer zin om in de tuin te werken. Dus dat wordt mijn volgende project.

Maaruh…mocht je een vrije dag hebben. Zin in een kopje koffie?

 

 

 

 

 [:]

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Geef een reactie