[:en]MomMandy gaat voor netwerkmarketing[:]

[:en]netwerkmarketing mulitlevelmarketing forever living products

 

Ik ben nu een dikke 5 weken werkzoekende. Ik heb een aantal sollicitatiegesprekken gehad waar ik de 2e ronde niet haalde. Wekelijks gaan er een aantal sollicitatiebrieven de deur uit. Maar mijn droombaan is nog niet in zicht. Of wel?

 

Netwerkmarketing

Een paar weken geleden kwam ik via Facebook in contact met een vrouw die mij al een tijdje volgde. Ze reageerde op een van mijn updates over werk zoeken met een uitnodiging voor een open sollicitatie . We raakten aan de praat en ik voegde haar toe op LinkedIn. We maakten een belafspraak en toen begon het balletje te rollen. Ik was reuze nieuwsgierig naar wat ze te bieden had en ik begon met online research over deze vrouw.

 

forever living products netwerkmarketing

 

Ik kwam erachter dat ze samen werkt met Forever Living Products. Een bedrijf dat producten maakt op basis van Aloe Vera. Zij verkopen deze producten middels FBO’s, Forever Business Owners. Het kwam er op neer dat het een bedrijf is dat hun producten middels netwerkmarketing verkoopt. Ik was sceptisch omdat er vaak negatieve verhalen over netwerkmarketing, ook wel multi level marketing genoemd, de ronde doen.

Ik kwam op internet een aantal negatieve verhalen tegen maar ook een heleboel positieve. Onderzoek doen is iets wat ik graag doe. Als iets mijn interesse heeft wil ik er alles over weten en er mijn eigen mening over vormen. Dus ik las me in over het bedrijf en ik was erg benieuwd of netwerkmarketing interessant voor mij zou kunnen zijn.

Via Skype had ik een heel interessant gesprek met de desbetreffende Forever Living Products dame. Ik liet alle info over me heen komen en vuurde een aantal kritische vragen op haar af.

 

Aloe Vera

Mijn enthousiasme groeide omdat de producten me erg aanspreken. Aloe is goed voor je huid, wat je terug ziet aan de uitgebreide lijn verzorgingsproducten. Maar wist je dat het ook erg goed is voor lijf? Ze hebben F.I.T. lijn met een detoxkuur en voedingssuplementen. En de Aloe dranken schijnen erg goed te zijn voor je spijsvertering.

Omdat ik mijn research had gedaan en een goed gevoel had bij Forever besloot ik me in te schrijven. Met Monique (de Forever dame) maakte ik een afspraak. Ze zou bij me langs komen om alles aan me uit te leggen.

Dus zodoende spraken we af op een zonnige donderdagochtend. Monique legde me het marketingconcept en verdienmodel uit. Ze gaf een presentatie over de productie op de Aloe Vera plantages van Forever en vertelde me ook hoe Forever op haar pad was gekomen. Ik was geïntrigeerd omdat deze manier van werken juist buiten mijn comfortzone ligt en het voor mij persoonlijk een uitdaging zou zijn.

Bij belangrijke beslissingen vertrouw ik op mijn gevoel. Mijn vragen waren beantwoord en ik durfde de uitdaging aan. Dus ik kan me vanaf vandaag een officiële Forever Business Owner noemen!

 

forever living products netwerkmarketing

 

 

 [:]

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

4 comments

  1. Jantine says:

    Wat jammer dat je jezelf hebt laten overhalen. Zoals hier (http://naoki.nl/waarom-geen-mlm-bedrijven-promoot-op-naoki/) al geschreven wordt, met bronvermelding trouwens: “Denk jij er zelf over na om met een MLM bedrijf in zee te gaan? Bedenk dan dit: onderzoek (1) toont aan dat zo’n 99% van alle verkopers geen winst zal maken met hun deelname aan een MLM bedrijf. Daarnaast geeft meer dan 50% van de mensen die met MLM begint het binnen een jaar al op en meer dan 90% binnen 5 jaar. Denk dus goed na voordat je een investering maakt, want de kans is groot dat je deze investering nooit terugverdient.”

    • MomMandy says:

      Hoi Jantine, bedankt voor je bericht. Ik heb voor Forever Living gekozen omdat er juist geen risico aan vast zit. Ik kan zelf kiezen wat ik inkoop. Wanneer het niet zou lukken om de producten binnen 12 maanden te verkopen mag je ze terug sturen en krijg je je geld terug. Voor mij is dit een mooie kans om meer te leren over marketing en om uit mijn comfort zone te komen. Ik was, voor ik begon met Forever, ook enorm sceptisch en heb eerst uitgebreid research gedaan. De Aloe Vera die gebruikt wordt voor de producten wordt verbouwt op plantages die in eigen beheer zijn.https://foreverliving.com/page/journey/our-aloe/nld/nl Het is absoluut geen makkelijke manier om geld te verdienen, je moet er hard voor werken!

Geef een reactie