[:en]Mama hanger met geboortesteen van Kaya sieraden[:]

[:en]mama ketting kaya sieraden

 

Een sieraad met de naam van mijn zoontje erin gegraveerd stond al een hele tijd op mijn wensenlijstje. Van Kaya sieraden mocht ik deze prachtige hanger reviewen.

Ik ben er ontzettend blij mee!

 

Geboortesteen

Ik koos deze prachtige hanger met filigraan stamboom en geboortesteen. Ik heb een fascinatie voor bomen en daarom sprak deze hanger mij meteen aan.

Toen bleek dat de geboortesteen van Logan’s geboortemaand februari een amethyst is was ik helemaal blij. Paars is mijn favoriete kleur en de amethyst is een edelsteen waar ik me verbonden mee voel.

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen. (bron: edelstenenenmineralen)

 

 

kaya sieraden

 

De hanger behoort nu al tot mijn favorieten. Hij past bij elke outfit en heeft voor mij een bijzondere betekenis. Wanneer ik niet bij mijn zoontje ben en de hanger draag geeft het me een goed gevoel. Logan is mijn patronus. Wanneer ik aan hem denk voel ik de liefde en dat zorgt er voor dat ik me beter voel.

Een hanger met geboortesteen is een prachtig cadeau voor een moeder. Wanneer je meerdere kindjes heb kunnen er meer geboortestenen en namen aan de hanger worden toegevoegd.

 

Kaya

Bij KAYA vind je luxe baby armbandjes, kindersieraden en unieke moeder & dochter sieraden voor kleine meisjes die op mama willen lijken! Gemaakt van luxe materialen zoals edelsteen, échte zoetwaterparels en Swarovski kristallen. Speciaal gemaakt om bijzondere momenten tastbaar te herinneren zoals de geboorte van je baby, haar doop, verjaardag, communie of de eerste keer dat je ze een bruidsmeisje mag zijn.
Daarnaast heeft KAYA een ruime collectie moedersieraden. Niets is mooier om een sieraad te geven die de liefde voor haar kinderen symboliseert. Op
KAYAsieraden.nl slaag je zeker met de ruime collectie exclusieve en persoonlijke sieraden voor moeders en oma’s. Van geboortehangers met babynaam & datum, stamboom kettingen, Swarovski geboortesteen sieraden tot gegraveerde armbanden. Alle sieraden zijn vervaardigd uit sterling zilver en worden luxe verpakt. En het fijne is, de prijzen liggen ook nog eens stukken lager dan bij een juwelier.
Om ook kinderen in Gambia te laten stralen doneert KAYA per sieraad donatie voor één week school (MVO bedrijf).Op dit moment kunnen door de donaties 10 kinderen naar school.

[:]

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Geef een reactie