Tessa’s makeup must-haves

 makeup must-haves

door Tessa

Ik heb even na moeten denken over welk beauty onderwerp ik zou gaan schrijven voor MomMandy. Mandy is erg bezig met minimalisme, ik juist niet. Ik hou van verzamelen, kleur en keuzes hebben. Al maak ik soms ook  wel eens minimalistische looks. Daarom wil ik jullie laten zien wat mijn makeup must haves zijn wanneer ik een minimalistische look maak.

Ik kan niet zonder…

Er zijn een paar producten waar ik echt niet zonder kan: concealer en mascara. Ze zijn perfect om een open en wakkere oogopslag te creëren. Mijn favoriete mascara is Worth the Hype van NYX. Mijn concealer is ook van NYX (mijn favoriete makeup merk).

 

Ruby Woo baby

Een andere must have voor mij is lipstick. En dan het liefste een knallende kleur. Mijn favoriete lipsticks zijn rood, waarbij Ruby Woo van MAC mijn favoriet is. En dat is het eigenlijk. Vaak draag ik dan ook nog wel wat oogschaduw, meestal mooie bruine of nude tinten. Of als ik in een gekke bui ben, kies ik voor kleur. Dit kan fel paars zijn, maar ook chic goud en alles er tussen in.

 

minimalistische make-up

 

Als ik op stap ga, dan ga ik all out met foundation, bronzer, blush en highligther. De meest producten die ik gebruik zijn van het Amerikaanse merk NYX. Andere favoriete merken zijn Sleek, Urban Decay en Barry M. En het fijne van deze merken is dat ze allemaal dierproefvrij zijn en sommige producten zijn zelf vegan friendly!

 

Wat zijn jouw must-haves op het gebied van makeup?

 

 

Over Tessa

Tessa blogt op Tessa’s Colourful World over beauty en make up, maar dan met een twist. Ze schrijft reviews en achtergrond artikelen over merken en producten. Ook linkt ze beauty aan haar werk als zuster en haar hobby’s: muziek en kunst.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
This entry was posted in Reviews.

3 comments

Geef een reactie