Mini kantoor make-over, van rommelhok naar studieplek

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

mini kantoor make over blogger mama lifestyle

 

Sjoerd en ik hebben het geluk dat we in ons huis allebei een plek voor onszelf hebben. Voor Sjoerd is dat een kamer op zolder waar hij games speelt, streamt en ontwerpt. Ik heb een kamer op de eerste verdieping die dienst doet als kantoor en atelier. Daar schreef ik ook altijd mijn artikelen voor MomMandy. Maar sinds de computer naar beneden is verhuisd voor een betere internetverbinding zit ik er eigenlijk niet meer veel. 

Functionaliteit

Ik wilde deze ruimte weer functionaliteit geven en opnieuw inrichten zodat het weer een fijne plek wordt waar ik mezelf kan terug trekken. Daarvoor moest ik eerst het nodige opruimen. Want deze ruimte vervalt helaas ook vaak tot opberg- en verzamelplek. Gelukkig komt morgen een vriendin langs die Logan’s te kleine kleertjes en het hobbeland komt ophalen. Heel fijn, want zo ontstaat er weer meer ruimte.

 

opruimen ontspullen kantoor voor en na make over

Sanctuary

In mijn ‘sanctuary’ wilde ik letterlijk meer ruimte maken, het is immers maar een kleine kamertje en het staat best vol. Het zwarte kastje heb ik verhuisd naar onze slaapkamer waar het nu dienst doet als nachtkast(je). Het opblaasauto’tje heb ik leeg laten lopen en samen met de ballen op zolder opgeborgen. Sjoerd heeft sinds gisteren een nieuw bureaublad waardoor ik er een ‘stuk’ bureau bij kreeg. Om dit hoekbureau goed neer te kunnen zetten heb ik de beige kast een stuk naar links verschoven. En het hoekbureau staat nu in een hoek bij het raam. Lekker veel licht zo!

 

na kantoor opruimen declutter make-over studieplek

Aan de studie

Super fijn, nu heb ik een studieplek waar ik in alle rust kan studeren. In september begin ik namelijk met de Verpleegkunde opleiding. Ik heb er enorm veel zin in en kijk er erg naar uit. De komende 5 maanden blijf ik doorgaan met vrijwilligerswerk in het verpleeghuis. Hiervan werk ik ook 1 maand als vakantiekracht om de brug tussen mijn ww en nieuwe opleiding te maken. Top dat er ruimte bij het verpleeghuis was om mij 1 maand in dienst te nemen.

Er is weer een ruimte ‘ontspuld’ en dat voelt erg goed. Nu weer verder met de zolder.

 

Lees hier meer artikelen over opruimen en organizen.

 

Heb jij een plekje in huis waar je je eigen kan terug trekken?

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a Reply