Moederdag, een mooie foto als cadeau valt altijd in de smaak

moederdag foto op aluminium

Nu ik zelf moeder ben is Moederdag extra speciaal. Ik kijk nu alweer uit naar het ontbijtje op bed en een zelfgemaakt knutselwerkje van Logan. Maar ook mijn eigen moeder zet ik graag in het zonnetje.

Samen met mijn 2 jongere zussen gaven we haar afgelopen week een mooie verrassing.

Van FotoOpAluminum.nl mocht ik een foto op,jawel, aluminium af laten drukken.

En ik wist meteen dat ik die mogelijkheid voor Moederdag wilde gebruiken. Mijn zusjes en ik wilden graag een mooie, recente foto dus besloten we een fotoshoot te boeken. Via die bekende veilingsite had ik een superdeal weten te scoren. En zo hadden we voor weinig geld toch een heel mooi cadeau.

Want elke moeder wilt toch graag een mooie foto van haar kind of kinderen? Ik ben er zelf in ieder geval altijd blij mee. En ik kijk graag naar oude foto’s om terug te denken aan mooie herinneringen.

 

Dresscode

Natuurlijk bedachten mijn zussen en ik een dresscode. Want we moesten wel bij elkaar passen op de foto. We gingen voor streepjes. Mijn grote kleine zus zorgde voor een prachtige bos rozen die ook op de gevoelige plaat vereeuwigd werd. Want bloemen horen ook bij Moederdag.

Een foto op aluminium wordt ook wel een foto op dibond genoemd. En je kunt kiezen voor 2 afdrukopties, wit or geborsteld.

Omdat één van mijn zussen een witte blouse aan had koos ik voor de optie geborsteld voor een wat stoerdere look.

 

Verrassing!

Mijn moeder wist natuurlijk van niks. Ze was dan ook erg verrast toen we laatst met z’n drieen op bezoek waren en ineens ons cadeau tevoorschijn haalden. We hadden zelf het eindresultaat nog niet bekeken dus waren erg benieuwd.

 

Logan was ook erg nieuwsgierig dus die hielp omi mee met uitpakken.

 

 

 

 

Het resultaat!

 

 

 

Mijn moeder was erg blij met haar verrassing.

 

 

Waar verras jij jouw moeder mee op Moederdag?

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
This entry was posted in Reviews.

Geef een reactie