MomMandy reviewt: Canvas Company

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

canvas company foto op canvas review

Een van de voordelen van blogger zijn is dat je wel eens wat mag reviewen. Van Canvas Company kreeg ik de mogelijkheid om een foto op canvas te laten afdrukken. Aangezien we nog steeds geen trouwfoto hebben hangen leek mij dit een uitgelezen moment.

Het moeilijkste was een foto te kiezen. We hadden geen professionele fotograaf maar mijn zusje heeft haar best gedaan om ons geregistreerd partnerschap vast te leggen.

 

Canvas Company

CanvasCompany.nl is al 10 jaar specialist op het gebied van foto op canvas afdrukken in Nederland. Met meer dan 800.000 gedrukte canvasdoeken, 105.000 tevreden klanten en honderden professionele fotografen zijn zij de marktleider van foto op linnen in Nederland. De inkten zijn UV-bestendig en de doeken verkleuren niet in de zon. Nog een voordeel: je betaalt geen verzendkosten. Nu bestellen = binnen 2 werkdagen verstuurd.

Bestelproces

Als je op de site van Canvas Company komt kun je gelijk doorklikken naar ‘bestel je canvas hier’. Je kunt dan meteen een foto uploaden. Dat kan zelfs vanaf Facebook of Instagram! Als een foto aanklikt zie je meteen een voorbeeld van hoe het eruit zou kunnen zien aan de muur. Waneer je naar ‘begin met personaliseren’ gaat kun je kiezen uit verschillende formaten.

Onze foto op canvas is 60 x 40 cm en dat is best groot. Ik vind het altijd lastig voor te stellen hoe een bepaald formaat eruit komt te zien. Je kunt dan ook het best opmeten hoe groot je de foto wilt hebben.

Je hebt nog de mogelijkheid om voor zwart-wit of sepia te kiezen maar dat vond ik zonde. Je kunt eventueel ook nog een tekst toevoegen. Je kunt nog kiezen of je een staande of liggende foto wilt hebben en de dikte van het frame aanpassen.

 

Foto op canvas

Als je tevreden bent ga je door naar bestellen en betalen. Ik had mijn foto op canvas razend snel in huis. Het ophangsysteem moet je nog even zelf vastschroeven maar dat was zo gedaan. Na een jaar hebben we dan eindelijk een foto van ons geregistreerd partnerschap hangen. Canvas company bedankt 🙂

 

foto op canvas canvas company

 

 

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest
This entry was posted in Reviews.

Leave a Reply