Boekpresentatie Silhouette Studio cursusboek van Kelko Design

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

silhouette studio kelko design

 

Afgelopen zaterdag was ik te gast bij de boekpresentatie van het Silhouette Studio cursusboek van Kelly Jacobs-Schiks van Kelko Design. Nu ben ik altijd wel in voor een feestje en dat was deze presentatie zeker! 

Waarvoor is het Silhouette Studio cursusboek?

Nu moet ik toegeven dat ik helemaal geen weet had van Silhouette Studio. Maar Silhouette verkoopt dus plotter snijmachines of snijplotters die je thuis kunt gebruiken. Je kunt dus bestaande of zelfgemaakte ontwerpen uitsnijden in vinyl of stof. En die dan weer gebruiken om allerhande producten mee te beplakken.

Nu had ik dus vernomen dat er nog geen uitgebreid cursusboek voor deze machines bestond. En aangezien Kelly van Kelko Design ook cursussen geeft hoe om te gaan met de Silhouette machines, vond zij het tijd was een cursusboek op de markt te brengen.

 

cursusboek silhouette studio

Waar is dat feestje?

De presentatie vond plaats in het cafe van T-Kwadraat te Tilburg. In het T-kwadraat complex wordt normaal gesproken (top)sport uitgeoefend. Maar je kunt er dus ook leuke feestjes vieren. We werden ontvangen door gastvrouw Marijke van Marijkeregelt . De ruimte was sfeervol versierd met witte, zwarte en rode ballonnen, de huisstijl kleuren van Kelko Design.

Er stond een heerlijke glazen champagne en verse cupcakes klaar. De toon was gezet. Nadat de gasten waren binnen gedruppeld sprak Marijke de gasten toe en werd de schrijfster van het boek aangekondigd.

Ze zag er prachtig uit in haar rode jurk met witten stippen en zwarte petticoat. Je eerste boek presenteren is natuurlijk een hele happening en de ietwat zenuwachtige Kelly heette haar gasten welkom. En naarmate ze met passie begonete spreken over de totstandkoming van haar boek zag je dat ze ontspande en ze vol trots was over haar ‘kindje’.

 

silhouette studio cursusboek

 

Het eerste boek werd overhandigt aan de grafisch vormgever die het boek had opgemaakt. Sjoerd van Motion Media.

Daarna kon iedereen zijn of haar bestelde boek op gaan halen en laten signeren door Kelly. We dronken nog een kop koffie en genoten van de ambiance.

 

Goodiebag

Na afloop kregen we een leuke goodiebag mee naar huis. Het was een geslaagde, goed verzorgde boekpresentatie. Ik ben erg benieuwd wanneer het tweede cursusboek gaat uitkomen.

Nu ben ik dus zelf een noob op het gebied van Silhouette Studio en snijplotters. Dus laat een comment achter als jij de goodiebag wilt winnen!

De giveaway loopt t/m 10 juli (voor Nederlandse adressen).

 

 

 

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

13 comments

 1. Nancy van Heck says:

  Ik doe graag mee met deze leuke actie zodat ik mijn kleding wat leuker kan leren opfleuren met silhouette

 2. yvonne nijmeijer says:

  gaaf! Ik zag het al voorbij komen op Facebook. Heb zelf al een aantal jaren een plotter. Maak er stickers mee voor mijn planner. Maar heb nog genoeg te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met de silhouette

 3. Dyantha says:

  Wat super net begonnen met mijn silhoutte hobby en wat een mogelijkheden door de bomen is het nog even het bospaadje zoeken. Zou leuk zijn deze goodiebag winnen 😊

 4. Sandra Dijkstra says:

  Leuk stukje tekst geschreven!
  Ik kon er helaas niet bij zijn, maar de volgende hopelijk wel!
  Het boek had ik al besteld en kan niet wachten om hem in te zien!
  En het zou super leuk zijn als ik de goodybag win!

 5. petra says:

  was een super geslaagde middag. en zeker spannend voor Kelly is ook niet niks je eerste boek uit brengen. denk dat er veel mensen heel veel mee zijn. er was weinig is het Nederlands dus de plotter liefhebbers zullen er blij mee zijn. en een goodiebag winnen is natuurlijk altijd leuk met leuke spulletjes erin om nieuwe creaties te maken stel me beschik baar

 6. Ilona says:

  Oh wat leuk dat je de goodiebag kan winnen.
  Ik zou hem graag willen winnen.
  Kom helaas niet aan welig zijn bij de boek presentatie vond ik wel jammer had er graag bij geweest. Ik heb mij silhouette machine nu een jaar.☺

 7. Martsje says:

  Ja die goodiebag win ik super graag ik werk sinds drie maanden met de silhouette 😃 Het boek heb ik ook aangeschaft 😃

Leave a Reply