Forever Succes Day

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Forever Living products succes day inspiratieAfgelopen zaterdag ging ik naar mijn allereerste Forever Succes Day. En wat was het inspirerend!

 

Dat een eigen bedrijfje hebben hard werken is, is mij wel duidelijk. Maar gelukkig leer ik vaardigheden die ik nodig heb om beter te worden in wat ik doe. En ik ontmoet inspirerende mensen.

Zo ook op de Succes Day. Op dit tweemaandelijks event ¬†worden FBO’s (Forever Business Owners) die het goed doen in het zonnetje gezet. Ik kreeg mijn assistant supervisor pin. Mijn eerste stap naar succes!

De Succes Day werd gehost door Christos Knieper. Een enthousiaste Vlaamse FBO’er die met veel humor de verschillende sprekers aan ons voorstelde.

christos knieper fbo Forever succes day

Onze managing director Peter Boots verzorgde de eerste presentatie. Ook al ben je net nieuw of al senior manager. De presentaties blijven voor alle FBO’s interessant. Het is ook mogelijk om als gast deel te nemen aan een Succes Day of Forever Business Academy. Dus als je eens een kijkje wilt nemen bij Forever dan neem ik je graag mee.

 

peter boots succes day

Er waren zo veel interessante sprekers deze dag. Het is zo fijn om te horen hoe andere FBO’ers zijn gestart. Ze delen niet alleen hun succes maar ook de obstakels die ze hebben moeten overwinnen om te komen waar ze nu zijn. De spreker die mij het meest aansprak was de Schotse Natalie Valenti. Mama van 2 met een achtergrond in fashion en yoga docente. Ze vertelde over hoe zij met de juiste mindset en focus haar team inspireert. Onder andere door haar team meetings te beginnen met een yogales.

natalie valenti succes day

 

Elke FBO’er is een beginner geweest net als ik. Het is heel fijn dat op deze dagen de weg naar succes wordt gedeeld. De sfeer die er hangt is zo positief en voor een gevoelig iemand als ik is dat heel fijn. Want grote evenementen met veel mensen zijn normaal gesproken niet echt mijn ding.

Maar het leukste aan de Succes Day was de borrel. Ik ontmoette nieuwe ‘collega’s’ waaronder een stel met jonge kinderen. Het is fijn om mensen te spreken die in hetzelfde schuitje zitten zoals jij. Ik ben altijd benieuwd naar hoe andere ouders hun werk en kinderen met elkaar combineren.

Ook al heb je een zelfstandig bedrijfje je hoeft het bij Forever niet alleen te doen.

 

Wil je meer weten over wat Forever voor jou kan betekenen? Stuur me een mailtje: info@mommandy.com

[:]

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a Reply