Verjaardagsdoelen: update

32 verjaardagsdoelen update doelen

 

 

Vorig jaar stelde ik rond deze tijd 32 verjaardagsdoelen en to do’s op. Hoe gaat het daar nu mee?

Van de 32 doelen heb ik er 18 af kunnen strepen. Dat betekent dat er nog 14 doelen open staan. Lukt het me om deze binnen 25 dagen te halen? Dit zijn ze:

 

Nr. 4: Kantoor make over

Aangezien ik mijn computer naar beneden heb verhuisd gaat die vlieger niet meer op. Maar wat kan ik wel met deze ruimte?

In plaats van kantoor kan het mijn meditatieruimte/atelier worden. En daarvoor moet er worden opgeruimd. Hier kom ik nog op terug 😉

 

Nr. 8 en nr. 9 Be a yes gal for a day/for a week

 

 

 

Deze spreekt voor zich toch? Ik wil mezelf meer openstellen voor nieuwe ervaringen en situaties. Dat hoeft niet zo extreem als Jim Carrey in Yes Man maar ik raakte wel geïnspireerd. Door te durven kiezen voor een carriere switch heb ik eigenlijk als volmondig Yes gezegd op een voor mij nieuwe uitdaging. Ik wil ‘em nog niet afstrepen want er kan nog veel gebeuren in 25 dagen.

 

Nr. 10 Kruidenleer bestuderen

Hier ben ik ook nog niet aan toegekomen. Maar een boek over Kruidenleer zou wel een leuk verjaardagscadeau voor dit jaar kunnen zijn. En dan neem ik dit doel mee voor het aankomend jaar.

 

Nr. 13 De binnenkant van de achterdeur schilderen

Kijk dit is nu een praktisch doel wat makkelijk te realiseren is. Ik moet het alleen wel goed plannen. Dus op een dag dat Logan naar de opvang is er zorgen dat ik de spullen in huis heb. Een klein potje verf hoeft ook niet duur te zijn.

 

Nr. 15 Een kunstgalerij bezoeken

Nu heb ik het afgelopen jaar wel een aantal musea bezocht. Maar ik zou om dit doel af te kunnen schrijven graag nog naar het De Pont museum gaan. Op donderdagavond is dit museum vanaf 17:00u gratis bezoeken dus dat valt ook weer mee.

 

Nr. 18 Skydiving

Super leuk doel alleen enorm prijzig. Ik denk dat deze meer op mijn ‘bucket list’ thuis hoort.

 

Nr. 20 Grote edelsteen voor in huis

Deze staat ook al een tijdje op mijn wishlist. Ik denk dat dit ook een leuk cadeautje is voor mijn verjaardag dit jaar.

 

Nr. 21 BFF weekend plannen

Dit jaar zou het er eindelijk van komen maar toen raakte ik mijn baan kwijt. Dus helaas moet ik dit doel nog eens uitstellen.

 

Nr. 23 Jaarlijkse, wekelijkse en dagelijkse blogdoelen opstellen

Nu stel ik vaak maandelijkse doelen vast maar het is goed deze verder uit te splitsen naar kleinere stapjes en om ook groot te denken en te bekijken wat ik in een jaar wil bereiken.

 

Nr. 24 Detox bad

Dit ben ik dan ergens een keer op Pinterest tegen gekomen. En dan zitten er dingen in het recept als epsom salt?

Ik kan natuurlijk ook zelf een receptje bedenken. Hmmm……

 

Nr. 25 Nieuwe tattoo

Ook weer een doel dat een want is en geen need. Ik had het hier over met mijn pa en die zei toen dat ik er een voor mijn verjaardag krijg 🙂 Nu eens even kijken wat het budget en de mogelijkheden zijn.

 

Nr. 26 Bloggers event bezoeken

Deze maand ga ik naar mijn eerste Bloggers event! Super veel zin in.

 

Nr. 27 Aura laten lezen

Dit is ook iets wat ik interessant vind en gewoon benieuwd naar ben. Misschien doe ik het mezelf wel cadeau 😉

 

Nr. 32 Alle kamers ontspullen

Misschien is dit doel onrealistisch. Maar ik blijf volhouden en ga gewoon weer verder met de zolder. Er komt al schot in. Een deel van Logan’s te kleine kleertjes is naar het zoontje van een vriendin gegaan. En volgende week komt een ander vriendinnetje op bezoek die ook wat kleertjes en het hobbeleland meeneemt. Fijn! Zo komt er steeds meer ruimte op zolder vrij.

 

Genoeg haalbare doelen en een aantal die ik meeneem op het lijstje van dit jaar.

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

One comment

Geef een reactie