Woonkamer update: iets nieuws aan de muur

wereldkaart.nl

 

In onze woonkamer hangen veel schilderijen. En ze zijn allemaal door mij gemaakt 🙂

Ik geniet er van en ik vind het leuk om ze af te wisselen. Alleen manlief vond het een beetje teveel van het goede dat onze woonkamer was veranderd in een gallerie.

Dus het werd tijd voor iets anders aan de muur. Maar wat dan? We hebben één muurtje waar  foto’s hangen. En foto’s wil ik graag bij elkaar houden anders wordt het zo rommelig. En een giga klok hadden we ook al.

We are the world

Dus het werd een……wereldkaart!

Decoratief en educatief. Logan kijkt graag in boeken die over de aarde gaan. En afbeeldingen van een wereldkaart  vindt hij reuze interessant. Ik moet dan aanwijzen waar wij wonen. En waar opa Joop woont (in Duitsland) en waar tante Sanne en oom Jurgen wonen (in Johannesburg). Het geeft hem meer inzicht over het feit dat we wel bij opa Joop op bezoek gaan. Maar dat we nog nooit in Johannesburg zijn geweest omdat dat heel ver weg is. Letterlijk aan de andere kant van de wereld.

Wanderlust

Er is nog zoveel van de wereld dat hij nog niet gezien heeft. En ik hoop dat we hem in de toekomst mee kunnen nemen naar mooie plekken in het buitenland. Maar vooralsnog dromen we weg bij onze mooie nieuwe wereldkaart.

Ik heb nog nagedacht over van die leuke vlaggetjes die je erin kan prikken. Om aan te geven waar je al geweest bent. Maar als minimalistische mama heb ik dat toch achterweg gelaten. Zonde van die mooie kaart ook.

Sjoerd en ik vinden groen-blauw tinten erg mooi. En gelukkig vond ik een mooie collage op canvas met die kleurtonen. En hij staat prachtig bij onze bruine muur. Als Logan straks wat ouders is kunnen we mooi oefenen met geografie. Voor mijzelf ook wel leuk. Want ik kom ook niet verder dan aanwijzen waar de West-Europese landen precies liggen.

 

woonkamer update

Look and feel

Zo kan je met het veranderen van je muurdecoratie een heel andere look and feel in je woonkamer bewerkstelligen.

Deze grootformaat wereldkaart is 120 x 80 cm en kost E 119,95.

Wij zijn dankbaar dat we onze wereldkaart cadeau kregen van Wereldkaarten.nl

Een mooi cadeautje voor onszelf, alvast voor de feestdagen.

 

Wat verander jij graag in je interieur om weer een frisse look te krijgen?

 

Lees hier meer reviews:

How to raise great kids

Tessa Makeup Must-haves

15 Nature inspired activities

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
This entry was posted in Reviews.

Geef een reactie